POZVÁNKA

POZVÁNKA NA USTAVUJÍCÍ SCHŮZI spolku ŽIVOT S CHROMOZOMEM NAVÍC

Vážené sportovkyně, vážení sportovci,

            dovoluji si všechny zájemce srdečně pozvat na ustavující schůzi nově vznikajícího spolku ŽIVOT S CHROMOZOMEM NAVÍC, z.s., která se bude konat dne 10.1.2022 od 9:00 hodin na adrese Harantova 511/14, Plzeň, v zasedací místnosti v přízemí vpravo za účelem založení spolku ŽIVOT S CHROMOZOMEM NAVÍC, z.s.

Na programu ustavující schůze bude především zahájení schůze včetně seznámení s jednáními, které svolatel již v zájmu spolku učinil, seznámení s pravidly jednání ustavující schůze, volba předsedajícího a ověřovatele zápisu, seznámení s návrhem na založení spolku, s účelem a cíli spolku včetně seznámení s návrhem stanov a následným hlasováním o schválení stanov, jejichž návrh je přílohou této pozvánky. Dále bude na programu volba členů statutárního orgánu a určení osoby oprávněné podat návrh na zápis spolku do veřejného rejstříku.

            Zájemci berou na vědomí, že každý, kdo se dostaví na ustavující schůzi a splňuje podmínky pro členství ve spolku, se zapíše do listiny přítomných, podepíše s k údaji o svém jménu a bydlišti nebo sídlu. Správnost a úplnost listiny přítomných ověří svolatel nebo osoba jím pověřená.

V Plzni dne 1.12.2021

Ing. Adriana Rothová Sailerová, svolatel

Přílohy:                       návrh stanov ŽIVOT S CHROMOZOMEM NAVÍC, z.s.

Share:
zivotschromozomemnavic

zivotschromozomemnavic

Test osobních informací